Gasztro

A bort sütéshez és főzéshez is - 4 tipp, hogy mire használhatjuk a bort főzés és sütés során – használhatjuk.

4 tipp, hogy mire használhatjuk a bort főzés és sütés során

A bort nem csak meginni lehet, de a konyhában is használhatjuk sütés és főzés során. Mutatjuk is hogyan.

A finom borok mellé - Hogyan párosítsd az ételt a borral? Azaz, milyen bort igyál az ételekhez? – finom ételek dukálnak.

Hogyan párosítsd az ételt a borral? Azaz, milyen bort igyál az ételekhez?

Az ételek és a borok párosítása nem könnyű és egyszerű feladat. A cikkben három borfajtáról olvashatsz és azt is megtudhatod, milyen ételek illenek ezekhez a borokhoz.

Nem csak a cukor édesítheti meg - Édesítsd meg az ételeidet és az életedet cukor nélkül – a kávénkat vagy éppen a palacsintánkat.

Édesítsd meg az ételeidet és az életedet cukor nélkül

Nem csak cukorral édesíthetjük meg az italainkat és az ételeinket. A cikkben bemutatunk néhány remek cukorpótló fűszert és gyümölcsöt.

A finom borok ízét kiemelik - Legyél ínyenc! Fogyaszd sajttal a bort! – a finom sajtok.

Legyél ínyenc! Fogyaszd sajttal a bort!

A franciák már évszázadok óta fogyasztanak sajtot a borok mellé. Nem véletlenül, hiszen remek párost alkotnak.

Egyes táplálékok és táplálékok - Testrészeket formáló ételek, amelyek hasznosak is – közötti hasonlóság.

Testrészeket formáló ételek, amelyek hasznosak is

Léteznek olyan táplálékok, amelyek nem csak nagyon hasonlítanak egy-egy testrészünkre, szervünkre, de annak a bizonyos szervünknek az egészségét is szolgálják.