Businessitalia

A festői Iseo-tó partján, Milano-Bergamo Orio al Serio reptértől 20km-re, a Franciacorta, azaz a leghíresebb olasz pezsgőpincészetek vidékén, kedvezményes áron, 2-3 fő részére tóra néző nagy teraszos apartmant ajánlunk a vidéket megismerni kívánók figyelmébe. Érdeklődni anita@businessitalia.hu

 

Az Enoteca koncepciójából eredően egyesíti elsősorban a toszkán életérzést a helyi, nógrádi környezet adta páratlan lehetőségekkel.Több éves üzemelésünk során számos olyan olasz partnerrel kerültünk kapcsolatba, akiket szívesen közvetítünk, ajánlunk hazai üzleti partnereinknek. Partnereinkkel közös üzletek létrehozásában is segítünk, az ügyvéd tulajdonos (olasz, angol és francia nyelvtudással) szakmai hátteret biztosít az üzletkötések jogi hátteréhez.

Fontosnak tartjuk a kulturális és turisztikai együttműködést is, hiszen az Enoteca életérzés része a kultúráink kölcsönös megismerése, és ennek egyik legfontosabb eleme a turisztikai együttműködés.

Fő toszkán partnerünk, a Giglio szigetéhez közeli mesés Tenuta La Parrina, 150km-re Rómától, egy óra távolságra Siena-tól és a toszkán szigetektől (Giglio) birtok maga is turisztikai célpont, kedvelt agriturismo. Segítünk rendezvények szervezésében, kedvező egyedi szállás és program ajánlatok beszerzésében cégeknek, csoportoknak. Ideális helyszín a birtok tanfolyamok, kisebb konferenciák, szakmai és baráti összejövetelekre. Toszkán partnerünkkel segítünk megszervezni a környékbeli programokat. A birtok környéke a Morellino di Scansano toszkán vörösborút egyik állomása, számos pincészet látogatható, miközben nappal a tengeren hajózhatnak a vendégek és megtekinthetik a toszkán szigetvilágot.


Toszkán sajt-bor és turisztikai partnerünk: a La Parrina biogazdaság.

Északabbra is vannak partnereink, a Pó-síkság, mint Olaszország éléskamrája számos partnerségre ad lehetőséget, segítünk élelmiszeripari együttműködésben (sajt és húsfeldolgozó üzemek). Nyitottak vagyunk tapasztalatunkkal segíteni az olasz kereskedelmi kapcsolatokat kereső vállalkozókat turizmus, vendéglátás, élelmiszeripar területein.


A tulajdonos szakmai továbbképzésen a dalpescatore michelin csillagos lombard étterem konyhájában.